موقع بورصات
  بورصات
تسجيل عضوية جديدة في المنتديات لوحة تحكم العضو البحث في المنتديات تسجيل الخروج الرئيسية الاتصال بنا

منتدى العملات العام لمتابعة كل ما يتعلق بتجارة العملات الاجنبية والذهب والنفط من اخبار وطرق المتاجرة وتحليلات ، قسم التوصيات – توصيات العملات لمتابعة توصيات ونقاط الدخول والخروج على مختلف العملات ، منتدى الدروس التعليمية يحتوي على دروس تعليمية لسوق العملات والتحليل الفني والاساسي وادارة رأس المال ، منتدى المؤشرات والاكسبيرتات يحتوي على اهم المؤشرات مع شرح لها بالاضافة الى بعض الدروس

العودة   بورصات > بورصة العملات الاجنبية > منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

طلب اكسبيرت للمتاجره اثناء الاخبار

منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

Like Tree6Likes

إضافة رد
 
أدوات الموضوع
قديم 07 - 10 - 2012, 04:10 PM   #61
عضو نشيط
 
الصورة الرمزية khaledellord
 

افتراضي رد: طلب اكسبيرت للمتاجره اثناء الاخبار

رد: طلب اكسبيرت للمتاجره اثناء الاخبار
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة FX-trader مشاهدة المشاركة
عزيزى المحترم جدا سمير ارمان
الف شكر لتعبك معايا
وهذه النسخه جيده جدا لوقت الاخبار
اما تحريك الاوردارات المعلقه الاخرى فهى كانت زياده امان وتفيد اكتر وقت التداول بعيد عن الاخبار ولسه منتظر توجدلها حل فى القريب ان شاء الله
وبالصدفه انا وجدت الكود الذى يجعل الاوردارات المعلقه تتحرك تريلينج كلها مع بعضها فهل تحب ان ارفقه لك حتى تجربه على البروجيكت لتطوير هذا الاكسبيرت ؟
ومع بدايه السوق سوف استخدم هذا الاكسبيرت اللى حضرتك عملته على حساب تجريبى واضع الفرص و النتائج هنا حتى لا يضيع وينسى هذا الاكسبيرت زى كل الاكسبيرتات الاخرى
احسنت عملا يا سيدى
ان الله لا يضيع اجر من احسن عملا
فشكرا لك مره اخرى
وبانتظار تطويراتك المستقبليه عليه

ممكن شرح بسيط للنسخه الي انا لاحظته انها تضع 3 اوار بيع و3 شراء



khaledellord غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 07 - 10 - 2012, 06:38 PM   #62
عضو جديد
 
الصورة الرمزية FX-trader
 

افتراضي رد: طلب اكسبيرت للمتاجره اثناء الاخبار

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة khaledellord مشاهدة المشاركة
ممكن شرح بسيط للنسخه الي انا لاحظته انها تضع 3 اوار بيع و3 شراء
اولا ارحب بيك يا اخى خالد
ثانيا انا حاشرحلك الفكره من الاول لأنها قريبه مما تحلم بيه زى ما انت كاتب فى موضوعك
اعتمادى هنا على ان السعر عموما ليس له الا اتجاهين فىسوق الفوركس
يعنى اما صاعد او هابط وليس له اى اتجاه ثالث
طيب اهم وقت بينفجر فيه السعر هبوطا او صعودا هو وقت الاخبار
لكننا لا نعلم فى اى اتجاه سيذهب
لذلك اقوم بمحاصرته قبل نزول الخبر بدقائق معدوده بأوردرين او ثلاثه فوق السعر الحالى (بايستوب) ومثلهم تحت السعر الحالى (سيلستوب)
بشرط
ان تكون العمليات مضاعفه مضاعفات بسيطه
علشان لو السعر خدعنى وفتح الصفقه البايستوب الاولى مثلا ثم اتجه لأسفل بسرعه كما هو المعتاد ساعه الاخبار يكون فى انتظاره واحده (هيدج) تم واحده مضاعفه بمكسب
وتغلق كل العمليات و الاوردارات مع بعض حين الوصول للبروفيت من الصفقه الثانيه(المضاعفه)
وايضا
قبل فتح الاوردر الاول بيكون الاوردر المعلق المقابل له بيعمل تريلينج ويقرب من السعر اللى بيتحرك .....ليه؟.... علشان نقلل خساره الهيدج لو السعر قلب على غفله فى الاتجاه العكسى
وايضا
عمل تريلينج ستوب لكل صفقه حتى نأخذ الصفقتين البايستوب و السيلستوب بمكسب لو السعر عمل تذبذب صعود و هبوط كما يحدث مع تصريحات (دراجى) مثلا

وكنت اريد ان يتحرك كل الاوردارات مع بعض صعودا او هبوطا (يعنى تريلينج لكل الاوردارات المعلقه ) حتى استخدم هذا الاكسبيرت وقت الاخبار وايضا فى باقى اوقات السوق المختلفه لكن يقابل استاذ سمير عقبه بسيطه فى ذلك وستحل قريبا بأذن الله


مميزات هذه الطريقه هى
1- الانهاء من مجموعه صفقات مع بعض على ربح
2- اخذ اكبر ربح فى اقل وقت وهو وقت الخبر الذى لن يتعدى النصف ساعه
3- تقليل نسبه خساره الهيدج لكل عمليه نتيجه التريلينج للاوردارات المعلقه
4-امكانيه استخدام رأس مال لا يتعدى 50 دولار مع المحافظه عليه
5- جعل السوق هو اللى يوجهنى للسعر بدلا من ان اجرى انا وراه
6- استخدام اكسبيرت يجعل الاوامر اسرع و ادق وقت الرالى للسعر
7- واخيرا اى توفيق هو من عند الله

ارجو ان اكون وضحتلك الفكره وطريقه الاستخدام
جرب الاكسبيرت بوضعه وظبط الوقت قبل اى شمعه خبر ب5 دقايق و انتهائه بعد شمعه الخبر ب1/2 ساعه
واعمل الرصيد 100 دولار مثلا
واعمل المضاعفات 0.01 و 0.02 و 0.03 للثلاث الاوردارات اللى فوق وزيهم للى تحت
ومنتظر تجاربك
وفقك الله




التوقيع:
بسم الله الرحمن الرحيم
(اللَّهُ يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَن يَشَاء مِنْ عِبَادِهِ وَيَقْدِرُ لَهُ إِنَّ اللَّهَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ)
صدق الله العظيم
إلا رسول الله
FX-trader غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 07 - 10 - 2012, 07:45 PM   #63
عضو جديد
 
الصورة الرمزية FX-trader
 

افتراضي رد: طلب اكسبيرت للمتاجره اثناء الاخبار

اخى العزيز سمير ارمان
هذا الكود هو ما استخدمته لعمل تريلينج لمجموعه اوردرات معلقه سويا
الكود

  1. //////
  2. // Inputs
  3. string OrdersScope = "group" ; // Group mode <== [group|manual|all]
  4. int OrdersGroup = 0 ; // Group # (empty=Default)
  5. string SymbolScope = "all" ; // Market mode <== [all|symbol]
  6. string SYMBOL = Symbol() ; // Market (empty=Current)
  7. string BuysOrSells = "both" ; // Filter by type <== [buys|sells|both]
  8. string LimitsOrStops = "both" ; // Filter by pending type <== [limits|stops|both]
  9. string TrailingDistanceMode = "fixed" ; // Trailing distance mode <== [fixed|dynamicPips|dynamicDigits]
  10. double tDistancePips = 10 ; // in pips... (pips)
  11. double tStepPips = 1 ; // Trailing distance Step (pips)
  12. // Inputs
  13. //////
  14. LoopedStop();
  15. SetSymbol(SYMBOL);
  16. int total=OrdersTotal();
  17. for (int pos=total-1; pos>=0; pos--) {
  18. if (OrderSelect(pos,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES)) {
  19. if (FilterOrderBy(OrdersScope,OrdersGroup, SymbolScope,SYMBOL, BuysOrSells, LimitsOrStops)) {
  20. double price; if (IsOrderTypeBuy()) {price=ask();} else {price=bid();}
  21. double trailing_distance=0;
  22. if (TrailingDistanceMode=="fixed") {
  23. trailing_distance=NormalizeDouble(tDistancePips,SymbolDigits());
  24. }
  25. else if (TrailingDistanceMode=="dynamicPips") {
  26. double f_dtDistancePips_1=30;
  27. trailing_distance=f_dtDistancePips_1;
  28. }
  29. else if (TrailingDistanceMode=="dynamicDigits") {
  30. double f_dtDistanceDigits_2=0.0030;
  31. trailing_distance=toPips(f_dtDistanceDigits_2);
  32. }
  33. trailing_distance=MathAbs(trailing_distance);
  34. double new_op=0, new_sl=0, new_tp=0;
  35. if (toPips(MathAbs(price-attrOpenPrice()))>=(trailing_distance+MathAbs(tStepPips)))
  36. {
  37. double old_sl=attrStopLoss();
  38. double old_tp=attrTakeProfit();
  39. if (IsOrderTypeBuy()==true) {
  40. if (IsOrderTypeStop()) {new_op=price+toDigits(trailing_distance);}
  41. else {new_op=price-toDigits(trailing_distance);}
  42. if (old_sl>0) new_sl=new_op-(attrOpenPrice()-attrStopLoss());
  43. if (old_tp>0) new_tp=new_op+(attrTakeProfit()-attrOpenPrice());
  44. } else {
  45. if (IsOrderTypeStop()) {new_op=price-toDigits(trailing_distance);}
  46. else {new_op=price+toDigits(trailing_distance);}
  47. if (old_sl>0) new_sl=new_op+(attrStopLoss()-attrOpenPrice());
  48. if (old_tp>0) new_tp=new_op-(attrOpenPrice()-attrTakeProfit());
  49. }
  50. ModifyOrder(attrTicket(),new_op,new_sl,new_tp,attrExpiration(),Black);
  51. }
  52. }
  53. }
  54. }
  55. LoopedResume();
  56. /* Next blocks in chain */



وقد لاحظت الاتى:-
عند ربط هذا الكود بالكود الخاص بعدم وجود عمليات مفعله (اى اوردارات فقط) كان بيعمل تريلينج فقط قبل تفعيل العمليه الاولى ثم يتوقف فورا بعد تفعيل اول اوردر
ثم ربطته بالكود الخاص بالعمليات المفعله فلم يتم عمل تريلينج الا بعد تفعيل الاوردر الاول
لذلك ربطته بالكودين معا(اوامر معلقه + عمليات مفعله ) فقام بعمل تريلينج قبل واثناء تفعيل الاوردارات
واليك الاكواد التى ربطته بها
الاول

  1. //////
  2. // Inputs
  3. string OrdersScope = "group" ; // Group mode <== [group|manual|all]
  4. int OrdersGroup = 0 ; // Group # (empty=Default)
  5. string SymbolScope = "all" ; // Market mode <== [all|symbol]
  6. string SYMBOL = Symbol() ; // Market (empty=Current)
  7. string BuysOrSells = "both" ; // Filter by type <== [buys|sells|both]
  8. string LimitsOrStops = "both" ; // Filter by pending type <== [limits|stops|both]
  9. // Inputs
  10. //////
  11. LoopedStop();
  12. bool exist=false;
  13. for (int pos=OrdersTotal()-1; pos>=0; pos--) {
  14. if (OrderSelect(pos,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES)) {
  15. if (FilterOrderBy(OrdersScope,OrdersGroup, SymbolScope,SYMBOL, BuysOrSells, LimitsOrStops)) {
  16. exist=true; break;
  17. }
  18. }
  19. }
  20. LoopedResume();
  21. if (exist==false) {/* Next blocks in chain */} else {/* Next blocks in chain (inverted output) */}



الثانى

  1. //////
  2. // Inputs
  3. string OrdersScope = "group" ; // Group mode <== [group|manual|all]
  4. int OrdersGroup = 0 ; // Group # (empty=Default)
  5. string SymbolScope = "all" ; // Market mode <== [all|symbol]
  6. string SYMBOL = Symbol() ; // Market (empty=Current)
  7. string BuysOrSells = "both" ; // Filter by type <== [buys|sells|both]
  8. // Inputs
  9. //////
  10. LoopedStop();
  11. bool exist=false;
  12. for (int pos=OrdersTotal()-1; pos>=0; pos--) {
  13. if (OrderSelect(pos,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES)) {
  14. if (FilterOrderBy(OrdersScope,OrdersGroup, SymbolScope,SYMBOL, BuysOrSells)) {
  15. exist=true; break;
  16. }
  17. }
  18. }
  19. LoopedResume();
  20. if (exist==true) {/* Next blocks in chain */} else {/* Next blocks in chain (inverted output) */}


ارجو ان تعذرنى يا استاذى العزيز على هذا الشرح الردئ
ربما تكون هذه الاكواد مفيده لك وربما لا تكون لها لازمه عندك
ولكنى والله كل ما اريده هو المساعده والافاده بقدر ما يمكننى
اشكرك للمره المليون على سعه صدرك و حسن تعاونك
وفقك الله لما فيه الخير لك و للاعضاء





التوقيع:
بسم الله الرحمن الرحيم
(اللَّهُ يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَن يَشَاء مِنْ عِبَادِهِ وَيَقْدِرُ لَهُ إِنَّ اللَّهَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ)
صدق الله العظيم
إلا رسول الله
FX-trader غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 07 - 10 - 2012, 07:51 PM   #64
عضو جديد
 

افتراضي رد: طلب اكسبيرت للمتاجره اثناء الاخبار

السلام عليكم و رحمة الله ،
الاخ FX-trader و الاخ سمير لكم مني جزيل الشكر لما تقدمانه من خير لاعضاء المنتدى

اني من محبي التداول على الاخبار فقط و لكن بطريقة بسيطة و ذلك بوضع امر شراء و امر بيع ( في حال تفعل الاول و ضرب ستوب يتم مضاعفة الامر الثاني ) و يتم اغلاق العقود خلال دقائق قليلة جداً

أتمنى عليك أخ FX trader ان توضح اكثر على الشارت سبب وضع اكثر من الاوردر للشراء و اكثر من اوردر للبيع و السبب من ذلك مع كيفية وضعهم على الشارت و الستيب التي تعتمدها في حسابك ليتم التجربة سوياً مع افتتاح السوق ان شاء الله
كما اتمنى شرح كيفية تفعيل الصفقات و الستوب

لكم جزيل الشكر و التقدير ،،،،



exnard غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 07 - 10 - 2012, 07:56 PM   #65
عضو جديد
 

افتراضي رد: طلب اكسبيرت للمتاجره اثناء الاخبار

عذرا ... هل بالامكان مشاركتنا الاعدادات التي تضعها ليتم فهم الاكسبرت بشكل افضل ؟؟



exnard غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 07 - 10 - 2012, 08:08 PM   #66
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: طلب اكسبيرت للمتاجره اثناء الاخبار

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة FX-trader مشاهدة المشاركة
اخى العزيز سمير ارمان
هذا الكود هو ما استخدمته لعمل تريلينج لمجموعه اوردرات معلقه سويا
الكود

  1. //////
  2. // Inputs
  3. string OrdersScope = "group" ; // Group mode <== [group|manual|all]
  4. int OrdersGroup = 0 ; // Group # (empty=Default)
  5. string SymbolScope = "all" ; // Market mode <== [all|symbol]
  6. string SYMBOL = Symbol() ; // Market (empty=Current)
  7. string BuysOrSells = "both" ; // Filter by type <== [buys|sells|both]
  8. string LimitsOrStops = "both" ; // Filter by pending type <== [limits|stops|both]
  9. string TrailingDistanceMode = "fixed" ; // Trailing distance mode <== [fixed|dynamicPips|dynamicDigits]
  10. double tDistancePips = 10 ; // in pips... (pips)
  11. double tStepPips = 1 ; // Trailing distance Step (pips)
  12. // Inputs
  13. //////
  14. LoopedStop();
  15. SetSymbol(SYMBOL);
  16. int total=OrdersTotal();
  17. for (int pos=total-1; pos>=0; pos--) {
  18. if (OrderSelect(pos,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES)) {
  19. if (FilterOrderBy(OrdersScope,OrdersGroup, SymbolScope,SYMBOL, BuysOrSells, LimitsOrStops)) {
  20. double price; if (IsOrderTypeBuy()) {price=ask();} else {price=bid();}
  21. double trailing_distance=0;
  22. if (TrailingDistanceMode=="fixed") {
  23. trailing_distance=NormalizeDouble(tDistancePips,SymbolDigits());
  24. }
  25. else if (TrailingDistanceMode=="dynamicPips") {
  26. double f_dtDistancePips_1=30;
  27. trailing_distance=f_dtDistancePips_1;
  28. }
  29. else if (TrailingDistanceMode=="dynamicDigits") {
  30. double f_dtDistanceDigits_2=0.0030;
  31. trailing_distance=toPips(f_dtDistanceDigits_2);
  32. }
  33. trailing_distance=MathAbs(trailing_distance);
  34. double new_op=0, new_sl=0, new_tp=0;
  35. if (toPips(MathAbs(price-attrOpenPrice()))>=(trailing_distance+MathAbs(tStepPips)))
  36. {
  37. double old_sl=attrStopLoss();
  38. double old_tp=attrTakeProfit();
  39. if (IsOrderTypeBuy()==true) {
  40. if (IsOrderTypeStop()) {new_op=price+toDigits(trailing_distance);}
  41. else {new_op=price-toDigits(trailing_distance);}
  42. if (old_sl>0) new_sl=new_op-(attrOpenPrice()-attrStopLoss());
  43. if (old_tp>0) new_tp=new_op+(attrTakeProfit()-attrOpenPrice());
  44. } else {
  45. if (IsOrderTypeStop()) {new_op=price-toDigits(trailing_distance);}
  46. else {new_op=price+toDigits(trailing_distance);}
  47. if (old_sl>0) new_sl=new_op+(attrStopLoss()-attrOpenPrice());
  48. if (old_tp>0) new_tp=new_op-(attrOpenPrice()-attrTakeProfit());
  49. }
  50. ModifyOrder(attrTicket(),new_op,new_sl,new_tp,attrExpiration(),Black);
  51. }
  52. }
  53. }
  54. }
  55. LoopedResume();
  56. /* Next blocks in chain */



وقد لاحظت الاتى:-
عند ربط هذا الكود بالكود الخاص بعدم وجود عمليات مفعله (اى اوردارات فقط) كان بيعمل تريلينج فقط قبل تفعيل العمليه الاولى ثم يتوقف فورا بعد تفعيل اول اوردر
ثم ربطته بالكود الخاص بالعمليات المفعله فلم يتم عمل تريلينج الا بعد تفعيل الاوردر الاول
لذلك ربطته بالكودين معا(اوامر معلقه + عمليات مفعله ) فقام بعمل تريلينج قبل واثناء تفعيل الاوردارات
واليك الاكواد التى ربطته بها
الاول

  1. //////
  2. // Inputs
  3. string OrdersScope = "group" ; // Group mode <== [group|manual|all]
  4. int OrdersGroup = 0 ; // Group # (empty=Default)
  5. string SymbolScope = "all" ; // Market mode <== [all|symbol]
  6. string SYMBOL = Symbol() ; // Market (empty=Current)
  7. string BuysOrSells = "both" ; // Filter by type <== [buys|sells|both]
  8. string LimitsOrStops = "both" ; // Filter by pending type <== [limits|stops|both]
  9. // Inputs
  10. //////
  11. LoopedStop();
  12. bool exist=false;
  13. for (int pos=OrdersTotal()-1; pos>=0; pos--) {
  14. if (OrderSelect(pos,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES)) {
  15. if (FilterOrderBy(OrdersScope,OrdersGroup, SymbolScope,SYMBOL, BuysOrSells, LimitsOrStops)) {
  16. exist=true; break;
  17. }
  18. }
  19. }
  20. LoopedResume();
  21. if (exist==false) {/* Next blocks in chain */} else {/* Next blocks in chain (inverted output) */}



الثانى

  1. //////
  2. // Inputs
  3. string OrdersScope = "group" ; // Group mode <== [group|manual|all]
  4. int OrdersGroup = 0 ; // Group # (empty=Default)
  5. string SymbolScope = "all" ; // Market mode <== [all|symbol]
  6. string SYMBOL = Symbol() ; // Market (empty=Current)
  7. string BuysOrSells = "both" ; // Filter by type <== [buys|sells|both]
  8. // Inputs
  9. //////
  10. LoopedStop();
  11. bool exist=false;
  12. for (int pos=OrdersTotal()-1; pos>=0; pos--) {
  13. if (OrderSelect(pos,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES)) {
  14. if (FilterOrderBy(OrdersScope,OrdersGroup, SymbolScope,SYMBOL, BuysOrSells)) {
  15. exist=true; break;
  16. }
  17. }
  18. }
  19. LoopedResume();
  20. if (exist==true) {/* Next blocks in chain */} else {/* Next blocks in chain (inverted output) */}


ارجو ان تعذرنى يا استاذى العزيز على هذا الشرح الردئ
ربما تكون هذه الاكواد مفيده لك وربما لا تكون لها لازمه عندك
ولكنى والله كل ما اريده هو المساعده والافاده بقدر ما يمكننى
اشكرك للمره المليون على سعه صدرك و حسن تعاونك
وفقك الله لما فيه الخير لك و للاعضاء


السلام عليكم
اولا
شكرا على المساعدة الكريمة من شخصك الكريم
وجزاك الله خير
بس فى اكواد مش موجوده
ان شاء الله قريبا
يتم حل هذا الموضوع
اكرر شكرى لك وجزاك الله خير
بتوفيق اخى الكريم



سمير محمد ارمان متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 07 - 10 - 2012, 08:11 PM   #67
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: طلب اكسبيرت للمتاجره اثناء الاخبار

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة exnard مشاهدة المشاركة
السلام عليكم و رحمة الله ،
الاخ FX-trader و الاخ سمير لكم مني جزيل الشكر لما تقدمانه من خير لاعضاء المنتدى

اني من محبي التداول على الاخبار فقط و لكن بطريقة بسيطة و ذلك بوضع امر شراء و امر بيع ( في حال تفعل الاول و ضرب ستوب يتم مضاعفة الامر الثاني ) و يتم اغلاق العقود خلال دقائق قليلة جداً

أتمنى عليك أخ FX trader ان توضح اكثر على الشارت سبب وضع اكثر من الاوردر للشراء و اكثر من اوردر للبيع و السبب من ذلك مع كيفية وضعهم على الشارت و الستيب التي تعتمدها في حسابك ليتم التجربة سوياً مع افتتاح السوق ان شاء الله
كما اتمنى شرح كيفية تفعيل الصفقات و الستوب

لكم جزيل الشكر و التقدير ،،،،
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة exnard مشاهدة المشاركة
عذرا ... هل بالامكان مشاركتنا الاعدادات التي تضعها ليتم فهم الاكسبرت بشكل افضل ؟؟
السلام عليكم
وشكرا على مرورك الكريم العطر
وان شاء الله اخى الكريم : FX-trader
يشرح لك الطريقة
بتوفيق اخى الكريم



FX-trader likes this.
سمير محمد ارمان متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 07 - 10 - 2012, 08:40 PM   #68
عضو جديد
 
الصورة الرمزية FX-trader
 

افتراضي رد: طلب اكسبيرت للمتاجره اثناء الاخبار

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة exnard مشاهدة المشاركة
السلام عليكم و رحمة الله ،
الاخ FX-trader و الاخ سمير لكم مني جزيل الشكر لما تقدمانه من خير لاعضاء المنتدى

اني من محبي التداول على الاخبار فقط و لكن بطريقة بسيطة و ذلك بوضع امر شراء و امر بيع ( في حال تفعل الاول و ضرب ستوب يتم مضاعفة الامر الثاني ) و يتم اغلاق العقود خلال دقائق قليلة جداً

أتمنى عليك أخ FX trader ان توضح اكثر على الشارت سبب وضع اكثر من الاوردر للشراء و اكثر من اوردر للبيع و السبب من ذلك مع كيفية وضعهم على الشارت و الستيب التي تعتمدها في حسابك ليتم التجربة سوياً مع افتتاح السوق ان شاء الله
كما اتمنى شرح كيفية تفعيل الصفقات و الستوب

لكم جزيل الشكر و التقدير ،،،،
الاخ الكريم
يشرفنى تواجدك هنا و مشاركتى حب المتاجره اثناء الاخبار
انا كنت الاول اعمل اوردارات كما شرحتها انت تماما
لكن هذا اللعين (الفوركس ) كان يفتح الاوردر السيل مثلا ثم يرتد على غفله ويضرب الاستوب ويفتح الباى بعدها ولا يصل للبروفيت ويرتد مره اخرى
فأجد فى النهايه انى خسرت صفقتين متواليتين فى اقل من نص ساعه
ففكرت اعمل الاتى
صفقات معلقه متضاعفه (مع تحريكها فى الاتجاه الذى يتحرك اليه السعر) وبهذا اقلل مسافه الخساره (بهيدج) بدلا من الاستوبلوز
ثم اذا وصل للبوفيت (فوق او تحت) يقفل كل الاوردارات ويمسح المعلق ايضا كله مع بعضو بمكسب حتى لو بسيط
اما لو اتجه السعر فى رالى مره واحده لاعلى او لاسفل يبقى كسبت مرتين من الصفقات المضاعفه اللى معلقها
وبما انك من متابعى الاخبار فانت تعلم جيدا انه عند حديث دراجى مثلا يتخبط السعر هبوطا وارتفاعا اكثر من مره حسب ميزاج المضاربين فى البورصه وحسب تقبلهم للحديث الذى يقدمه دراجى
فهى ليست خبر ذو ارقام وانما حديث يفهمه كل متاجر على حسب ميزاجه الشخصى

ويشرفنى ان نتابع هذا الاكسبيرت سويا عند بدايه السوق ووضع كل الفرص المحققه هنا ليستفاد باقى الاعضاء من هذه الطريقه السريعه فى التداول
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة exnard مشاهدة المشاركة
عذرا ... هل بالامكان مشاركتنا الاعدادات التي تضعها ليتم فهم الاكسبرت بشكل افضل ؟؟
طبعا يا اخى
انا عملت اعدادات مبدئيه للباكتيست على شمعات الاخبار كالاتى
اول لوت بايستوب 0.1
التيك بروفيت 10 نقطه
الاستوب لوز zero
التريلينج ستوب 8
التريلينج ستيب 1
البريك ايفن 0 ( مؤقتا الان)
الاستيب 1 (وهو الفرق بين السعر الحالى والصفقه الاولى) 20
الWIN-USD خليها 60 زى ما هى
توقيت البدايه ( متغير حسب شمعه الخبر)
توقيت النهايه ( خليها ساعه و نصف بعد نزول الخبر لاسوأ الظروف)
اللوت الباى الثانى 0.2
التيك بروفيت الثانى 20
الاستوب لوز الثانى 0
اللوت الباى الثالث 0.3
التيك بروفيت الثالث 15
الاستوب لوز الثالث 0
وزيهم بالظبط للاوردارات السيلستوب
وجرب عند الشمعه بتاعت يوم 1/10/2012 الساعه 09.00
وايضا عند الشمعه بتاعت يوم 1/10/2012 الساعه 14:00
على فريم الساعه
ويا ريت تكون المنصه 4 ارقام والا حنضطر لتغيير الارقام
اتمنى انى اكون شرحت كويس
بالتوفيق و منتظر تجاربك



التوقيع:
بسم الله الرحمن الرحيم
(اللَّهُ يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَن يَشَاء مِنْ عِبَادِهِ وَيَقْدِرُ لَهُ إِنَّ اللَّهَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ)
صدق الله العظيم
إلا رسول الله
FX-trader غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 07 - 10 - 2012, 09:45 PM   #69
عضو جديد
 

افتراضي رد: طلب اكسبيرت للمتاجره اثناء الاخبار

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة FX-trader مشاهدة المشاركة
الاخ الكريم
يشرفنى تواجدك هنا و مشاركتى حب المتاجره اثناء الاخبار
انا كنت الاول اعمل اوردارات كما شرحتها انت تماما
لكن هذا اللعين (الفوركس ) كان يفتح الاوردر السيل مثلا ثم يرتد على غفله ويضرب الاستوب ويفتح الباى بعدها ولا يصل للبروفيت ويرتد مره اخرى
فأجد فى النهايه انى خسرت صفقتين متواليتين فى اقل من نص ساعه
ففكرت اعمل الاتى
صفقات معلقه متضاعفه (مع تحريكها فى الاتجاه الذى يتحرك اليه السعر) وبهذا اقلل مسافه الخساره (بهيدج) بدلا من الاستوبلوز
ثم اذا وصل للبوفيت (فوق او تحت) يقفل كل الاوردارات ويمسح المعلق ايضا كله مع بعضو بمكسب حتى لو بسيط
اما لو اتجه السعر فى رالى مره واحده لاعلى او لاسفل يبقى كسبت مرتين من الصفقات المضاعفه اللى معلقها
وبما انك من متابعى الاخبار فانت تعلم جيدا انه عند حديث دراجى مثلا يتخبط السعر هبوطا وارتفاعا اكثر من مره حسب ميزاج المضاربين فى البورصه وحسب تقبلهم للحديث الذى يقدمه دراجى
فهى ليست خبر ذو ارقام وانما حديث يفهمه كل متاجر على حسب ميزاجه الشخصى

ويشرفنى ان نتابع هذا الاكسبيرت سويا عند بدايه السوق ووضع كل الفرص المحققه هنا ليستفاد باقى الاعضاء من هذه الطريقه السريعه فى التداول


طبعا يا اخى
انا عملت اعدادات مبدئيه للباكتيست على شمعات الاخبار كالاتى
اول لوت بايستوب 0.1
التيك بروفيت 10 نقطه
الاستوب لوز zero
التريلينج ستوب 8
التريلينج ستيب 1
البريك ايفن 0 ( مؤقتا الان)
الاستيب 1 (وهو الفرق بين السعر الحالى والصفقه الاولى) 20
الWIN-USD خليها 60 زى ما هى
توقيت البدايه ( متغير حسب شمعه الخبر)
توقيت النهايه ( خليها ساعه و نصف بعد نزول الخبر لاسوأ الظروف)
اللوت الباى الثانى 0.2
التيك بروفيت الثانى 20
الاستوب لوز الثانى 0
اللوت الباى الثالث 0.3
التيك بروفيت الثالث 15
الاستوب لوز الثالث 0
وزيهم بالظبط للاوردارات السيلستوب
وجرب عند الشمعه بتاعت يوم 1/10/2012 الساعه 09.00
وايضا عند الشمعه بتاعت يوم 1/10/2012 الساعه 14:00
على فريم الساعه
ويا ريت تكون المنصه 4 ارقام والا حنضطر لتغيير الارقام
اتمنى انى اكون شرحت كويس
بالتوفيق و منتظر تجاربك

أخي الكريم شكراً جزيلا و شرحك الوافي

ما هي اعدادات الاستيب 2 و استيب 3



exnard غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 07 - 10 - 2012, 10:01 PM   #70
عضو جديد
 
الصورة الرمزية FX-trader
 

افتراضي رد: طلب اكسبيرت للمتاجره اثناء الاخبار

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة exnard مشاهدة المشاركة
أخي الكريم شكراً جزيلا و شرحك الوافي

ما هي اعدادات الاستيب 2 و استيب 3
اسف يا صديقى
نسيتهم فى المشاركه الماضيه
استيب 2 خليه 15
استيب 3 خليه 10
ونسيت اقولك انك ماتزودش الرصيد للحساب عن 150 علشان تحس بنسبه المكسب/الرصيد المستخدم
هذه الفكره جيده جدا للحسابات الصغيره
تحياتى



التوقيع:
بسم الله الرحمن الرحيم
(اللَّهُ يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَن يَشَاء مِنْ عِبَادِهِ وَيَقْدِرُ لَهُ إِنَّ اللَّهَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ)
صدق الله العظيم
إلا رسول الله
FX-trader غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

جديد مواضيع منتدى المؤشرات و الاكسبرتات


مواضيع سابقة :

خسرت كل فلوسك ومش عايز تغامر بفلوس تانى , طب شوف الحل وخد اللى انتة عايزة ؟
مؤشر او اكسبرت تنبيه للنايمين
طلب اكسبرت انقاذ الحسابات من المارجن

مواضيع تالية :

طلب مؤشر يكتب قيمة ATR على الشارت
استفسار ارجوكم اجيبوني
طلب اكسبيرت من الاخوة الافاضل

طلب اكسبيرت للمتاجره اثناء الاخبار

أدوات الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are معطلة
Pingbacks are معطلة
Refbacks are معطلة


المواضيع المتشابهه
الموضوع المنتدى
موضوع اكسبيرت الاخبار من موقع فوركس فاكتوري!!!! منتدى تداول العملات العام
طريقه للمتاجره بمؤشرين فقط(من اسهل ما يمكن) منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
هل للمتاجره بالذهب حكم خاص؟ منتدى تداول العملات العام
ورشه ومدرسه لايجاد المستويات القويه للمتاجره منتدى تداول العملات العام


روابط الموقع الداخلية


08:20 AM
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Privacy Policy
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

الاتصال بنا - بورصات - الأرشيف - تنشيط العضوية - اعلن معنا - الأعلى    تحذير المخاطرة