موقع بورصات
  بورصات
تسجيل عضوية جديدة في المنتديات لوحة تحكم العضو البحث في المنتديات تسجيل الخروج الرئيسية الاتصال بنا

منتدى العملات العام لمتابعة كل ما يتعلق بتجارة العملات الاجنبية والذهب والنفط من اخبار وطرق المتاجرة وتحليلات ، قسم التوصيات – توصيات العملات لمتابعة توصيات ونقاط الدخول والخروج على مختلف العملات ، منتدى الدروس التعليمية يحتوي على دروس تعليمية لسوق العملات والتحليل الفني والاساسي وادارة رأس المال ، منتدى المؤشرات والاكسبيرتات يحتوي على اهم المؤشرات مع شرح لها بالاضافة الى بعض الدروس

العودة   بورصات > بورصة العملات الاجنبية > منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

طلب من المهندس نادر والاخوة هنا

منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

Like Tree1Likes

إضافة رد
 
أدوات الموضوع
قديم 07 - 03 - 2010, 12:18 AM   #11
عضو جديد
 
الصورة الرمزية omarara
 

افتراضي رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا

رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نادر فيليب مشاهدة المشاركة
على فكرة أنت تفكيرك منطقى وممتاز ... بالمصرى دماغك عجبانى

فى المثال الذى رفعته لك كنت أبحث فى كل الأوامر الموجودة بالمنصة أمرا أمرا , لأعرف الأمر المفعل وأقوم بأغلاقة ...
ولكن ان كنت اعرف رقم ال تيكت فأننى لن احتاج للبحث بحلقة FOR ...أذن كيف اعرف رقم التيكت ....
رقم التيكت هو رقم معطى للأمر بواسطة سرفر الشركة ويكون السيناريو كالتالى وأنا أعرف أنك ستفهمه فى لحظات :


[PHP]

int BlackBuyTicket,BlackSellTicket;

BlackBuyTicket = OrderSend(Symbol(),OP_BUYSTOP,.........

BlackSellTicket = OrderSend(Symbol(),OP_SELL............


[/PHP]
الأن فأنه أذا أتم السرفر تنفيذ هذة الأوامر فأننا سنجد أرقام التيكتس فى المتغيرين وهما الرقمين الذان سنستخدمهما فى بقية الأكسبرت .....
تابع شرح الدروس معنا وأن شاء الله ستصل بأسرع مما تتوقع ...


الحمدلله وفرت عليا for loops كتيرة اوووووووووووى



التوقيع:
Forex Bulls Ahmed ,Ahmed ,Omar
AKAin other forums : Egprince , ForexBulls

التعديل الأخير تم بواسطة نادر فيليب ; 07 - 03 - 2010 الساعة 01:20 AM
omarara غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 07 - 03 - 2010, 01:38 AM   #12
عضو جديد
 
الصورة الرمزية omarara
 

افتراضي رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا

سؤال مخلى دماغى هتشيط هههههههههههه
بالنسبة للمضاعفة هل بتستخدم for loops او while condition ولا بتشتغل يدوى !
يعنى لو كان البروفت اكبر من الصفر يغلق ولو اقل من الصفر بيضاعف والان مع العقد الجديد لو كان اكبر من الصفر يغلق ولو اقل يضاعف ............ وهكذا
اصل من غير لووووب هبقى محكوم بعدد معين
بص هى مش صعبة لو كام مكان الشراء واحد ولكن دول مكانين



التوقيع:
Forex Bulls Ahmed ,Ahmed ,Omar
AKAin other forums : Egprince , ForexBulls
omarara غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 08 - 03 - 2010, 10:07 PM   #13
عضو جديد
 
الصورة الرمزية omarara
 

افتراضي رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة omarara مشاهدة المشاركة
سؤال مخلى دماغى هتشيط هههههههههههه
بالنسبة للمضاعفة هل بتستخدم for loops او while condition ولا بتشتغل يدوى !
يعنى لو كان البروفت اكبر من الصفر يغلق ولو اقل من الصفر بيضاعف والان مع العقد الجديد لو كان اكبر من الصفر يغلق ولو اقل يضاعف ............ وهكذا
اصل من غير لووووب هبقى محكوم بعدد معين
بص هى مش صعبة لو كام مكان الشراء واحد ولكن دول مكانين
خلاص مفيش شياط تانى
ومش محكوم بعدد معين
الحمدلله تم الانتهاء من الجزء الخاص بالمستطيل الكبير الاسود "شهباء الاستاذ وضاح عطار"
هبدأ اختبروا بعد لما اجيب ديسكتوب عشان ميش هينفع كده على اللاب
ولو اشتغل تمام هدخل على باقى المستطيلات
شكر خاص وكبير اوى اوى اوى للبشمهندس نادر فيليب على وقوفوا جنبى والرد على الاسئلة وتوضيح كل الامور فى نفس الوقت اللى كان ممكن يعمل زى كل اللى عارفين برمجة فى المنتديات الاخرى ونفضولى التنفيضة التمااااام يلا ربنا يسامحهم بقى



التوقيع:
Forex Bulls Ahmed ,Ahmed ,Omar
AKAin other forums : Egprince , ForexBulls
omarara غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 09 - 03 - 2010, 12:40 AM   #14
عضو جديد
 
الصورة الرمزية omarara
 

افتراضي رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا

عندى مشكلة يا استاذ نادر اعتقد انها بسبب السيرفر ومش متأكد من الحل نشوف بس الامور ديه
[PHP]
if(Ask<BlackBuy-10*Point && Bid>BlackSell+10*Point && Bi==0)
{
BlackBuyTicket=OrderSend(Symbol(),OP_BUYSTOP, LOT, BlackBuy, 3, BlackSell, BlackBuyTP,
"Black : Without (BUY)", Black_Magic);
BlackSellTicket=OrderSend(Symbol(),OP_SELLSTOP, LOT, BlackSell, 3, BlackBuy, BlackSellTP,
"Black : Without (Sell)", Black_Magic);
Bi++;}
[/PHP]
المشكلة انه يضع الامر الاول ولا يضع الامر الثانى اعتقد لأنه يحاول وضعهم معاً ويكون الامر الاول قيد التنفيذ فلا يتنفذ الثانى ياريت تقولى الحل او المشكلة



التوقيع:
Forex Bulls Ahmed ,Ahmed ,Omar
AKAin other forums : Egprince , ForexBulls
omarara غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 09 - 03 - 2010, 01:38 AM   #15
عضو فـعّـال
 
الصورة الرمزية نادر فيليب
 

Smile رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة omarara مشاهدة المشاركة
عندى مشكلة يا استاذ نادر اعتقد انها بسبب السيرفر ومش متأكد من الحل نشوف بس الامور ديه
[PHP]
if(Ask<BlackBuy-10*Point && Bid>BlackSell+10*Point && Bi==0)
{
BlackBuyTicket=OrderSend(Symbol(),OP_BUYSTOP, LOT, BlackBuy, 3, BlackSell, BlackBuyTP,
"Black : Without (BUY)", Black_Magic);
BlackSellTicket=OrderSend(Symbol(),OP_SELLSTOP, LOT, BlackSell, 3, BlackBuy, BlackSellTP,
"Black : Without (Sell)", Black_Magic);
Bi++;}
[/PHP]
المشكلة انه يضع الامر الاول ولا يضع الامر الثانى اعتقد لأنه يحاول وضعهم معاً ويكون الامر الاول قيد التنفيذ فلا يتنفذ الثانى ياريت تقولى الحل او المشكلة
أوكى يا عمر جرب الكود التالى :


[PHP]
if(Ask<BlackBuy-10*Point && Bid>BlackSell+10*Point && Bi==0)
{
BlackBuyTicket=0;
BlackSellTicket=0;

while ( BlackBuyTicket<=0)
{
BlackBuyTicket=OrderSend(Symbol(),OP_BUYSTOP, LOT, BlackBuy, 3, BlackSell, BlackBuyTP,
"Black : Without (BUY)", Black_Magic);
sleep(50);
}
while ( BlackSellTicket<=0)
{
BlackSellTicket=OrderSend(Symbol(),OP_SELLSTOP, LOT, BlackSell, 3, BlackBuy, BlackSellTP,
"Black : Without (Sell)", Black_Magic);
sleep(50);
}
Bi++;}
[/PHP]

كدا يا عمر لن يخرج من ال loop غير بعد وصول الأوردر للسرفر والرجوع برقم التيكت .

أتمنى يكون كل شئ واضح



التوقيع:
طبعا وجود هذا الموضوع بعد ان تأخر كثيرا فى الأستراحة فرحنى جدا ...ورد د.أسامة عادل شجعنى كثيرا


أشكر جميع من رد
... و شكرا إدارة بورصات

م.نادر فيليب
نادر فيليب غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 09 - 03 - 2010, 02:09 AM   #16
عضو جديد
 
الصورة الرمزية omarara
 

افتراضي رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نادر فيليب مشاهدة المشاركة
أوكى يا عمر جرب الكود التالى :


[PHP]
if(Ask<BlackBuy-10*Point && Bid>BlackSell+10*Point && Bi==0)
{
BlackBuyTicket=0;
BlackSellTicket=0;

while ( BlackBuyTicket<=0)
{
BlackBuyTicket=OrderSend(Symbol(),OP_BUYSTOP, LOT, BlackBuy, 3, BlackSell, BlackBuyTP,
"Black : Without (BUY)", Black_Magic);
sleep(50);
}
while ( BlackSellTicket<=0)
{
BlackSellTicket=OrderSend(Symbol(),OP_SELLSTOP, LOT, BlackSell, 3, BlackBuy, BlackSellTP,
"Black : Without (Sell)", Black_Magic);
sleep(50);
}
Bi++;}
[/PHP]

كدا يا عمر لن يخرج من ال loop غير بعد وصول الأوردر للسرفر والرجوع برقم التيكت .

أتمنى يكون كل شئ واضح

انا جربت الكود ده من شوية ولكن المشكلة كانت حاجة هابلة جداً كنت عامل استوب لوز غلط
بس والله مش عارف اشكرك ازاى انا تاعبك معايا بجد



التوقيع:
Forex Bulls Ahmed ,Ahmed ,Omar
AKAin other forums : Egprince , ForexBulls
omarara غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 09 - 03 - 2010, 07:03 PM   #17
عضو جديد
 
الصورة الرمزية omarara
 

افتراضي رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا

سؤال اخير إن شاء الله

عاوز فى الكومينت بتاع الاوردور احط متغير

[PHP]int start()
{ int MC=3;
int Black_Magic=202020202;

OrderSend(Symbol(),OP_SELLSTOP, 0.01, BlackSell, 3, BlackSell+100, BlackSell-100,
"Black : Moda3fa (MC)(Buy)", Black_Magic);[/PHP]
يعنى مكان (MC) فى الكومينت يحط قيمة المتغير ده !
</div>



التوقيع:
Forex Bulls Ahmed ,Ahmed ,Omar
AKAin other forums : Egprince , ForexBulls
omarara غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 09 - 03 - 2010, 11:50 PM   #18
عضو نشيط
 

افتراضي رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا

ما شاء الله لا قوة الا بالله موفقين باذن الله



التوقيع:
ياعزيزى لا تخطىء لكى لا تظهر عيوب الاخرين
mo7amed333 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 10 - 03 - 2010, 04:24 AM   #19
عضو فـعّـال
 
الصورة الرمزية نادر فيليب
 

Smile رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة mo7amed333 مشاهدة المشاركة
ما شاء الله لا قوة الا بالله موفقين باذن الله
أن شاء الله ...أشكرك



التوقيع:
طبعا وجود هذا الموضوع بعد ان تأخر كثيرا فى الأستراحة فرحنى جدا ...ورد د.أسامة عادل شجعنى كثيرا


أشكر جميع من رد
... و شكرا إدارة بورصات

م.نادر فيليب
نادر فيليب غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 10 - 03 - 2010, 06:12 AM   #20
عضو فـعّـال
 
الصورة الرمزية نادر فيليب
 

Smile رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة omarara مشاهدة المشاركة
سؤال اخير إن شاء الله

عاوز فى الكومينت بتاع الاوردور احط متغير

[PHP]int start()
{ int MC=3;
int Black_Magic=202020202;

OrderSend(Symbol(),OP_SELLSTOP, 0.01, BlackSell, 3, BlackSell+100, BlackSell-100,
"Black : Moda3fa (MC)(Buy)", Black_Magic);[/PHP]
يعنى مكان (MC) فى الكومينت يحط قيمة المتغير ده !
</div>
ممكن طبعا يا عمر لكن الكود بتاعها طويل شويتين غير شرحه كمان ...
لكن بأختصار :
- سنستدعى الكومنت الخاص بالأمر بدالة ()
stringOrderComment
- سنحذف أول 14 حرف فى الكومنت ونأخذ عدد حروف من بعده تساوى عدد الخانات الخاصة بالرقم فى متغير ( عدد الخانات مثلا للرقم 123.33 هو 6) .
- نحول السترينج الناتج الى رقم بأستخدام دالة ( StrToDouble(
string value

لكن الأفضل والأسهل والأسرع لأنى كما فهمت من الكومنت أنت تريد ان تعرف فى أى مضاعفة أنت الأن ...الأفضل تقرأ حجم اللوت وتقسمه على اللوت الأبتدائى ليخرج لكمايسمى مثلا بالنورماليزد لوت normalized lot ثم تفحصه بأى طريقة كانت لتعرف فى أى مضاعفة انت وأحدى الطرق مثلا هى استخدام سويتش :

[PHP]

switch(normalized_lot)
{
case 1:
firstmoda3fa ..........
break;
case 2:
secondmod.........
break;
case 4:
3rd..........
break;
case 8:
4th.
break;
case 16:
5th.
break;
case 32:
6th.
break;
}


[/PHP]

وهناك طرق كثيرة اخرى فيمكننا أستخدام المصفوفات مثلا وغيرها




التوقيع:
طبعا وجود هذا الموضوع بعد ان تأخر كثيرا فى الأستراحة فرحنى جدا ...ورد د.أسامة عادل شجعنى كثيرا


أشكر جميع من رد
... و شكرا إدارة بورصات

م.نادر فيليب
نادر فيليب غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

جديد مواضيع منتدى المؤشرات و الاكسبرتات


مواضيع سابقة :

مطلوب تعديل وجزاكم الله خيرا
الدرس الأول : مقدمة فى ال MQL4
فهرس دروس ©§§ تعلم البرمجة لتصبح مبرمجا محترفا §§©

مواضيع تالية :

حاسبة البافيوت+حاسبة الفابيو
ممكن مؤشر قراءة نماذج الشموع
الدرس الثانى : مفاهيم أساسية والتعريف بالثوابت والمتغيرات

طلب من المهندس نادر والاخوة هنا

أدوات الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are معطلة
Pingbacks are معطلة
Refbacks are معطلة


المواضيع المتشابهه
الموضوع المنتدى
ماجد المهندس 2009 - ماجد المهندس شلونك حبيبي mp3 نغمات الجوال - نغمات اندرويد - نغمات mp3
صور ماجد المهندس - صور ماجد المهندس جديده صور - فيديو - يوتيوب
اغاني ماجد المهندس mp3 - اغاني ماجد المهندس الجديده 2009 نغمات الجوال - نغمات اندرويد - نغمات mp3


روابط الموقع الداخلية


12:24 PM
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Privacy Policy
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

الاتصال بنا - بورصات - الأرشيف - تنشيط العضوية - اعلن معنا - الأعلى    تحذير المخاطرة